Imprimeix

Guia del comprador

Guia del comprador

Guia del comprador

 

 

COM PUC COMPRAR?

Per comprar a la nostra botiga en línia, és necessari registrar-se. Vostè pot realitzar la seva comanda com a convidat. Per inscriure's cal fer clic sobre el text que registra i segueix els passos que es Mostra la pàgina web. Registrar el seu impost ID és el teu número DNI o NIE

Només obligatòries caixes que porten un asterisc, no l'altre. Per tant, vostè pot deixar en blanc. Una vegada que la matrícula ja pot fer compres, afegint als seus productes carro comercial que us interessin.


QUINES SÓN LES FORMES DE PAGAMENT?


Vostè pot pagar la seva compra de les següents maneres: targeta de crèdit (Visa, Visa Electron, Mastercard i altres targetes nacionals i internacionals). Això és usos un pagament segur el proveïdor és Banc SabadellAtlántico.

Compte/Banc de transferència entrada. Després de la compra pot fer una entrada al nostre compte del BBVA. Vostè té 3 dies ja es va fer l'ordre de pagar el cost, un cop passat aquest temps, l'ordre es cancel·laran automàticament. El nombre de troba on vostè ha de fer el seu dipòsit o transferència figura pagament en línia del seu formulari de comanda.

PayPal. Càrrec a la targeta de crèdit o el seu crèdit de Paypal.

Si la comanda és una botiga física recollida, us donem l'oportunitat de pagar-lo a la col·lecció. Només heu d'introduir en l'apartat que es pagarà a la botiga a recollir-lo.


SI ETS A BARCELONA O PROVÍNCIA POT PUC RECOLLIR LA MEVA COMANDA A LA BOTIGA FÍSICA?


Si estàs a Barcelona o província, vostè pot venir a veure la nostra botiga física (C / Pérez Galdós, 38) encara que us recordem que els preus i promocions a la nostra pàgina web no s'apliquen a la botiga física. Vostè necessita només per seleccionar en forma d'entrega a la botiga física en el moment de la teva comanda, pot passar a recollir-lo una vegada mantenir-vos informats per telèfon o per correu.


HI HA ALGUN TIPUS D'ASSISTÈNCIA TÈCNICA DURANT LA COMPRA O DESPRÉS DEL PROCÉS DE COMPRA?


Creiem fermament en l'establiment eficaços canals de comunicació amb els nostres clients, pel que vam posar a la seva disposició diverses formes de contacte a través del qual pot rebre assistència tant per completar el procés de compra com assessorament en l'ús de materials que oferim al nostre lloc web. Per això comptem amb les següents vies de contacte: e-mail: trazosonline@trazosmanualidades.com - xat (si està connectat) - telèfon: +34 93 163.33.90.


EL PREU INCLOU IMPOSTOS?


Tots els productes a la nostra botiga en línia no preus 21% IVA Els serveis com preus de mercaderies no inclouen els impostos (21% d'IVA).


TRAÇOS ARTESANIA LLIURAMENT EN LÍNIA FACTURA?


Artesania de traços en línia és una empresa legalment constituït, per la qual en la seva facturació i pagament procés pot demanar una factura que s'inclouran en el seu ordre.


QUINA ÉS LA POLÍTICA DE CANVIS I LES CANCEL·LACIONS?


Artesania traços OnLine canviarà tots aquells productes que són nous i sense haver estat usat i amb l'embalatge original. El client té 7 dies hàbils per exercir el seu dret d'exempció de responsabilitat des de la recepció del producte. El producte ha de retornar empaquetat, en les mateixes condicions en què es va lliurar. En el cas de les pintures, olis, mitjans i altres pigments o auxiliars, a causa de productes químics que es deterioren automàticament al contacte amb l'aire, es retornarà amb el segell i el segell original. Tornar producte (Correos o SEUR) missatgeria, executant els costos que això genera. A més a més: el venedor respon fracassos de conformitat que apareixen en el termini de dos anys des del lliurament.

Consumidor i usuari ha d'informar el venedor de la falta de conformitat en els dos mesos ja que tenia coneixement.

Atesa la naturalesa d'alguns dels productes, aquestes garanties aplicables quan sigui permesa pel tipus de producte.

Per productes defectuosos artesania traços en línia serà el canvi immediat i assumirà totes les despeses d'enviament sempre que el producte està en estoc, en cas contrari es retornarà la quantitat de producte al client, convertint-se en acusació traços artesania OnLine de les despeses que això pugui generar.

En el cas que algun dels nostres productes trencats o en mal estat degut de l'empresa MRW, rebeu un termini de 24 hores una vegada rebut l'ordre, ha de comunicar-ho o per correu electrònic: envios@trazosmanualidades.com o per telèfon: +34 93 163.33.90, enviar una foto de les vacances i embalatge. Artesania de traços en línia totalment cuidarà de la ruptura i cursats amb caràcter gratuït cobrar al client una altra vegada el producte trencat, en funció de la població, en un termini màxim de 10 dies.


HI HA PREUS ESPECIALS PER COMPRES A L'ENGRÒS?


Sí, a la nostra botiga Online, venem a l'engròs i al detall. Tenim preus especials en molts dels nostres productes perquè som majoristes i distribuïdors, per a que vostè ha de contactar amb enviarem traços artesania equip en línia el bon enviant els alts impostos de la seva botiga d'artesania de la mayor@trazosmanualidades.com e-mail i una vegada comprovat codis, tarifes i condicions que es poden realitzar comandes a l'engròs a la nostra botiga OnLine Gràcies.